Stillingsopslag: Museumsformidler (vikariat)

Museumsformidler til børne- og ungeundervisning

Vesthimmerlands Museum søger en museumsformidler, der kan vikariere for vores dygtige museumsunderviser og betjene de mange skoleklasser, der årligt besøger Vesthimmerlands Museum, Stenaldercenter Ertebølle og Herregården Hessel.

Vi forventer, at du er en erfaren børneformidler, der kreativt og inkluderende er i stand til at tage klasserumsledelsen og kan skabe engagement og begejstring. Vi forudsætter, at du har lyst til at formidle arkæologiske og historiske emner og ønsker at udforske museet og det vesthimmerlandske kulturlandskab som alternative læringsrum.

Vi kan tilbyde dig en spændende og utraditionel arbejdsplads med megen selvstyre og udviklingsmuligheder i et museumsfagligt miljø.

Undervisningsfunktionen på Vesthimmerlands Museum blev etableret i 2011 og betjener i dag omkring 6.000 gæster årligt. Pædagogisk og didaktisk arbejdes med et bredt spektrum af metoder, der skal give involverende og oplevelsesrelaterede læringstilgange til børn og unge.

Ansættelsesperiode: 1. august 2021 til 30. juni 2022, evt. med mulighed for forlængelse.
Timetal: 32 timer og ugen.

Vesthimmerlands Museum er et statsanerkendt museum for arkæologi og nyere tids kulturhistorie med Vesthimmerland som geografisk ansvarsområde. Museet har p.t. 22 medarbejdere og et stort antal frivillige.

Ansøgningen med relevant dokumentation sendes til mail@vmus.dk mærket "museumsformidler" senest den 18. april. Der modtages kun digitale ansøgninger.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til museumsunderviser Kim Callesen, kjc@vmus.dk , tlf. 40 63 74 20, eller museumsdirektør Broder Berg.