Åbningstider og entré 

 

22. juni - 11. august alle dage kl. 10.00 - 17.00. 

Entré voksne 80 kr. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang.

Grupperabat ved 10 eller flere betalende gæster: 50 kr. pr. person.

12. august til 20. oktober: Åbent for besøgsgrupper efter aftale - også uden for åbningstiden.

Stenaldercenter Ertebølle er det perfekte udflugtsmål for dig og din familie. Pak madkurven, hop ind i bilen eller på cyklen og tilbring en herlig dag i stenalderen med udsigt over Limfjorden.


Træd ind i fortiden verden

Få stenalderen helt ind under huden i det 25.000 kvm store udendørs oplevelseslandskab. I de mange forskellige værksteder kan du opleve stenalderen med alle sanser og gå i stenalderfolkets fodspor. Prøv kræfter med jagt, sejlads, flinthugning og ikke mindst dagliglivet i stenalderen. Her er masser af sjove og udfordrende aktiviteter for både store og små.

Indendørs giver udstillingen om Ertebølletidens stenalderkultur et godt indblik i en af oldtidens mest spændende tidsperioder. 


På opdagelse ved Ertebølles kyst

Tag med på opdagelse  i det vilde og smukke kystlandskab, når vi i løbet af foråret og sommeren inviterer på spændende guidede ture, som bl.a. byder på sanselige oplevelser i stenalderfolkets fodspor. 

Se mere om vores daglige aktiviteter her: Program  


Praktisk information vedr. besøget

Vi har en stor spisesal med udsigt over vandet, og her må man gerne tage sin madkurv og den hjemmebryggede kaffe med. Hvis solen skinner over Ertebølle, er der også mulighed for at sidde udenfor og spise.

Stenaldercenter Ertebølle har en fin butik med et bredt udvalg af varer til enhver pengepung. Der er gode P-forhold, handicapadgang samt fine toiletforhold. For gangbesværede tilbyder vi også lån af terrængående kørestole. 


Rundvisninger - booking
   
Stenaldercenter Ertebølle tilbyder rundvisninger, foredrag og guidede ture, og museets medarbejdere hjælper gerne med at tilrettelægge et individuelt besøgsprogram.

En rundvisning koster 900 kr. inden for almindelig åbningstid (mandag til fredag) og 
1.100 kr. i weekender og uden for almindelig åbningstid. Dertil kommer entré. 

Stenaldercenter Ertebølles arkæologer og naturvejleder arrangerer også guidede ture ud i det vesthimmerlandske natur- og kulturlandskab. Forhør om muligheder og priser for særligt tilrettelagte ture samt rundvisninger på e-mail: recp@vmus.dk eller kontakt Laila Flyvholm på tlf. 40 63 00 03 for yderligere oplysninger.

Rundvisninger eller naturture kan efter aftale rundes af med kaffe i museumscaféen.

For at vi kan tilbyde den bedst mulige oplevelse, så er det en god idé at booke guidede ture senest 10 dage før besøget.


Hunde 

Hunde er altid velkomne udendørs - blot de er i snor.

Der forefindes vandskål og vi har 1 gratis hundepose til din hunds efterladenskaber.

Hunde har gratis entré.