Gåtur i de Himmerlandske Heder

Søndag den 28. juni kl. 10.00-15.00: Kender du historien om De Himmerlandske Heder?

En dag med mulighed for at gå på opdagelse i hedens enestående natur- og kulturhistorie.
Tag en tur ad den afmærkede rute og mød på forskellige poster undervejs vores guider, som fortæller om hedens oprindelse og anvendelse helt fra oldtiden til i dag. Hold også godt øje med hedens planter og dyr og se, om du kan få fuld plade i det til dagen udviklede hedebingo.

Husk praktisk fodtøj. Turen er ca. 4 km og familievenlig, men desværre ikke kørestolsegnet.
Deltagelse er gratis.

Mødested: Parkeringspladsen ved Aggersundvej med skilt til Skarpsallingkarrets fundsted.

Arrangør: Museumsforeningen for Vesthimmerlands Museum.