COVID-19 får plads på museet

Som museum vil vi gerne dokumentere den historiske situation, som landet for øjeblikket befinder sig i grundet udbruddet af COVID-19. Derfor håber vi på hjælp fra jer derude i Vesthimmerland. Fortæl os hvordan I klarer en helt anderledes hverdag, hvad enten I er på arbejde eller hjemme. Hvilke tanker gør I jer, og hvad får I tiden til at gå med? Send os gerne fotos af jeres nye dagligdag, børnenes hjemmelavede skoleskemaer, gadebilleder, skilte m.v. Senere vil vi også gerne modtage genstande, der relaterer til tiden lige nu. Skriv til mch@vmus.dk eller kommentér på vores opslag om selvsamme på Facebook.