Tidsrejsen 2022

 
Rejsen går langs den Himmerlandske Vestkyst ved hjælp af et tidsrejsehæfte, der i juli måned 2022 sender børnefamilierne på opdagelse i alt fra spor af vilde norske vulkaner, Danmarks største vikingeborg og fange-øen Livø.

Men at rejse i tid er ikke uden udfordringer. Undervejs skal der nemlig løses en række opgaver, der udløser pas-stempler i det tidsrejsepas, som findes bagerst i tidsrejsehæftet. Når man har indsamlet nok stempler, kan man ikke alene kalde sig tidsrejsende, rejsen udløser også en præmie.
Man bestemmer selv, hvornår, hvordan og hvor meget man har lyst til at rejse. Stederne dækker over alt fra fortidsminder placeret i skøn natur til spændende museer.

Tidsrejsen er et samarbejde mellem Stenaldercenter Ertebølle, Museet Herregården Hessel, Jensen Museet og Vesthimmerlands Museum, hvor hæftet også kan hentes gratis samt på campingpladser, overnatnings- og spisesteder langs Himmerlands vestkyst. 

Tidsrejsen er en sjov og anderledes måde at komme tæt på historien lige der, hvor den har udspillet sig. Sammen med hele familien kan man nyde den smukke natur, de spændende fortidsminder og monumenter samtidig med, at man bliver klogere på den imponerende historie Vesthimmerland har at byde på.

Tidsrejsen 2022 er et samarbejdsprojekt for turismeaktører langs Himmerlands vestkyst og har i den forbindelse opnået støtte af Vesthimmerlands Kommunes turismepulje 2022.