Mød vores guide på Aggersborg fra 2/7 - 15/8

  retur
Mens vi alle venter i spænding på afgørelsen, om Aggersborg og de andre ringborges status som verdensarv falder i september, kan man på den største af Harald Blåtands ringborge møde vores guide Niclas, der står til rådighed tirsdag, onsdag, torsdag og søndag fra kl. 10-17. I selskab med ham bliver der mulighed for at få mere at vide om vikingeborge og verdensarv. Han står nemlig frit til rådighed for alle de spørgsmål, man end måtte have om ringborge, verdensarv og vikingetiden.

Vores guide anbefaler bl.a., at man går en tur på volden og nyder den fantastiske udsigt over Limfjorden. På turen rundt vil man ikke blot få en dejlig udsigt, man vi også kunne opleve lidt af Aggersborgs senere historie i form af den smukke herregård Aggersborggård.

Ønsker man at se hvordan ringborgen har set ud i sin storhedstid, kan man downloade appen "Aggersborg" på Google play og Itunes.

Efter en rask gåtur på volden med masser af frisk luft, anbefales et besøg af den seværdige herregårdskirke med runeindskrifter fra middelalderen i kirkens nordre væg.

Besøget på Aggersborg kan rundes af i den lille udstillingsbygning ved p-pladsen. Her vil man kunne se Aggersborgs byggeproces udfolde sig i den fiktive historie om tømreren Svend.