BYJUBILÆUM: Foredrag om Aars Lystanlæg

Aars Lystanlæg har i mere end 120 år været byens grønne åndehul, hvor pavillonen bød på søndagsballer med dans og levende musik. Skønt byens lystanlæg har forandret sig ganske grundlæggende siden etableringen i 1898, har det formået at bevare sin funktion som attraktivt mødested i byen. Foredrag ved museumsinspektør Kim Ørsted Iversen.
I anledning af Aars 150 år - byjubilæum 2020.

Tidspunkt: Torsdag d. 27. februar kl. 19.00.
Sted: Vesthimmerlands Museum
Pris: 80 kr. og 40 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening, Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle og Lokalhistorisk Forening Aars for Aars og Omegn. Aftenkasse.