Vikingerne i England

I begyndelsen af 800-tallet var vikingernes rejser til England præget af mindre og mere usystematiske plyndringstogter udført af eventyrlystne krigere. Senere fik man øjnene op for, at de britiske øer bød på andet end skatte, som kunne røves: De bød også på værdifuldt land, som kunne opdyrkes. Hør mere om vikingernes markante "fingeraftryk" mod vest, når forskningschef og museumsinspektør ved Vejle Museerne, Mads Ravn, gæster Vesthimmerlands Museum.

Mandag d. 10. februar kl. 19
Entré: 80 kr.
40 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening, Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle eller Lokalhistorisk Forening for Aars og Omegn.