Jubilæumsforedrag - Vesthimmerlands Museum 100

Vesthimmerlands Museum blev grundlagt i 1920 som museum for hele Vesthimmerland og har siden oparbejdet en stor samling af genstande, arkivalier og dokumenteret viden. Museets arkæologer og historikere tager dig denne aften med på rundrejse gennem Vesthimmerlands kulturarv fra de ældste tider til i dag.
Der serveres et glas vin i pausen.

Torsdag d. 20. februar kl. 19.00.

Pris: 80 kr. 40 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening, Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle og Lokalhistorisk Forening Aars for Aars og Omegn.