Lokalhistorisk billedaften den 30. april 2020 kl. 19.00

Aars set fra børnehøjde.

Lokalhistorisk Arkiv Aars går denne aften i barndommen og viser billeder fra byens børneliv gennem tiden. Arkivleder Kim Ørsted Iversen samt arkivmedarbejder Eva Auken fortæller om Aars set fra børneperspektiv med billeder fra børneoptogene i forbindelse med Kimbrerfesterne, Aars Skoles Pigekor og alle de andre steder, hvor børnene har været i centrum.

Tilmelding er nødvendig senest tirsdag den 28. april på telefon: 40 63 74 21 eller e-mail: ki@vmus.dk

Pris: 40 kr. Deltagelse er gratis for medlemmer af Lokalhistorisk Arkiv Aars.

Adresse: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars.