Vi ser det sammen: Premiere på Historien om Danmark

Rød løber, bobler, østers og optakt med fortælling om det epokegørende fundsted, som kom til at lægge navn til en hel kultur: Ertebøllekulturen. Kom og vær med til at se det første afsnit i DR's nye historiske satsning: Historien om Danmark, der over ti afsnit kronologisk gennemgår Danmarkshistorien. Første afsnit omhandler naturligvis jægerstenalderen og Ertebølle.

Søndag den 2. april kl. 19.00

Pris: 50 kroner inkl. et glas mousserende vin og smagsprøver på østers. Tilmelding til mch@vmus.dk eller telefon 61 42 30 80 senest den 28. marts.

Sted: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, 9640 Farsø.