Stenalderens danske Atlantis

Ved sidste istids afslutning var vandstanden ca. 120 meter lavere end nu. I takt med det varmere klima steg vandet og store landområder blev opslugt af havet. Kilden til forståelsen af ældre stenalder ligger derfor i stort omfang gemt på havets bund. Denne aften giver Ph.d. Peter Moe Astrup eksempler på nogle af de uløste gåder, som arkæologerne i disse år arbejder på at løse ved hjælp af dykkerundersøgelser.

Dato: 23. februar kl. 19.30
Pris: 50 kr. Medlemmer af Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle eller Museumsforeningen for Vesthimmerlands Museum 40 kr.
Mødested :Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø
Tilmelding til Louise Villadsen på Lv@vmus.dk eller på tlf. 61425080 senest den 21. februar