Nyt fra Støtteforeningen

Generalforsamling i Støtteforeningen blev i lørdags afviklet med rekord-antal deltagende medlemmer. To energifyldte støtter valgte, efter rigtig mange års medlemsskab af bestyrelsen, at give plads til nye kræfter. Jonna Kjærsgaard og Kirsten Bernlow forlod bestyrelsen og blev sammen med Bent Kjærsgaard udnævnt til livsvarige æresmedlemmer - stor tak til dem alle tre!
Vi siger også et stort velkommen til de nye kræfter, som kommer med næstformand Steen Dueholm, bestyrelsesmedlem Ejnar Sørensen og kasserer uden for bestyrelsen Per Olesen.