Nyt fra Ertebølleudgravningen

Vesthimmerlands Museum og Stenaldercenter Ertebølle har i løbet af efteråret undersøgt en boplads fra den ældste del af ertebøllekulturen - og måske endda tiden før den (den såkaldte kongemosekultur) - tæt på Limfjorden i Ertebølle. På denne onsdag aften har du mulighed for at høre museumsinspektør Martin Sejr Nielsen fortælle om endnu et kapitel af Ertebølles spændende forhistorie.

Onsdag den 10. januar kl. 19.00.
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø
Pris: Voksne 50 kr. Medlemmer af støtteforeningen: 40 kr.