Naturens dag

Spis naturen i Ertebølle på naturens dag den 11. september!

Naturen omkring Ertebølle bugner med skønne smagsoplevelser, lige fra den salte tang i fjorden til de vilde æbler i krattet. På Naturens Dag inviterer Vesthimmerlands Museums naturvejleder på vandretur ved kyst og krat, hvor der bliver indsamlet af de vilde planter og fjordens liv. Derefter tilbereder vi planter og dyr over bål på Stenaldercenter Ertebølle.

11.00 til 13.00: Indsamlingstur ved kyst og i krat
13.00 til 15.00: Tilberedning og spisning af de vilde planter og dyr på Stenaldercenter Ertebølle

Pris 50 kr.