Kogler og kulturhistorie

På denne dag inviterer arkæolog og naturvejleder Louise Villadsen på tur i en del af den vesthimmerlandske kulturarv. På turen sættes der fokus på, hvordan menneskets aktiviteter fra stenalderen frem til i dag viser sig som spor i landskabet. Undervejs på turen vil der være mulighed for at samle lidt mos og kulturhistoriske kogler til juledekorationen.
Mødested: Syd for Skarp Salling ligger der ud til Aarsvej (29) parkeringspladser ved indgangen til De Himmerlandske Heder. GPS-punkter 56.91466 - 9.37578

Tirsdag d. 6. december klokken 13.30
Tilmelding til lv@vmus.dk senest den 5. december.
Pris for deltagelse: gratis