Kogler og kulturarv

På denne dag inviterer arkæolog og naturvejleder Louise Villadsen på tur i en del af den Vesthimmerlandske kulturarv. På turen sættes der fokus på, hvordan menneskets aktiviteter fra stenalderen frem til i dag viser sig som spor i landskabet. Undervejs på turen vil der være mulighed for at samle lidt mos og kulturhistoriske kogler til juledekorationen.
Mødested Syd for Skarp Salling ligger der ud til Aarsvej (29) parkeringspladser ved indgangen til De Himmerlandske Heder, her mødes vi. GPS-punkter 56.91466 - 9.37578

Søndag den 3. december kl. 13.30 til 16.00
Tilmelding til lv@vmus.dk senest den 1. december.
Pris for deltagelse: Gratis