Guidet tur til Ertebølle køkkenmøddingen

Tirsdag den 20. juni kl. 14.00

Den lille landsby Ertebølle har ikke alene lagt navn til Ertebøllekulturen, det var også pga. fundet af køkkenmøddingen, at stenalderen blev inddelt i jægerstenalder og bondestenalder. På denne guidede tur fortælles der om, hvorfor en gammel bunke affald er vigtig kulturarv, og hvordan livet ved Limfjorden var for 7000 år siden. Turen er ca. 2 km lang.
Pris: Voksne 40 kr. Medlemmer af Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle og Museumsforeningen 30 kr. Børn og unge under 18 år gratis.
Mødested og arrangør: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø.