Flinthugningskursus

Stenaldercenter Ertebølle har endnu engang været så heldige at få besøg af den dygtige arkæolog og flintsmed Morten Kutschera, som tilbyder introduktionskursus til flinthugning, med fokus på Skandinavisk stenalder. Her får du muligheden for at lære de mest almindelige teknikker fra stenalderen, fra slutningen af istiden frem til begyndelsen af bronzealderen. Du behøver ikke have erfaring med flinthugning eller forstand på flintredskaber for at deltage.

Pris: 2000 kr. per deltager
Tidspunkt: 18. og 19. februar kl. 9.00 - 18.00
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø
Tilmelding til Louise Villadsen senest den 9. februar på Lv@vmus.dk eller 61425080