Et foranderligt landskab

Landskabet fortæller en dramatisk klimahistorie, der kan opleves lige uden for Stenaldercentret. Turen starter ved Ertebølle Hoved, hvor de 55 millioner år gamle vulkanske askelag er synlige i den 20 meter høje kystklint, som fjorden har spist sig vej ind i siden stenalderen. Derefter fortsætter vi langs fjorden og slutter af ved den berømte køkkenmødding. OBS: Husk praktisk påklædning!

Onsdag d. 21. november kl. 11.00 - 13.00

Pris: Voksne 40 kr. Medlemmer af Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle og Museumsforeningen 30 kr.

Tilmelding til lv@vmus.dk senest den 19. november.