Arkspedition

Onsdag den 28. juni kl. 11.00 - 13.00.
Kom med på en arkæologisk ekspedition langs stranden, hvor vi leder efter spor fra stenaldermenneskene. Sammen med arkæolog og naturvejleder Louise Villadsen har du mulighed for at finde ægte redskaber fra stenalderen, som bagefter skal tegnes ind på et kort og til sidst udstilles på Stenaldercenter Ertebølle.
Pris: Voksne 40 kr. Børn og unge under 18 år gratis.
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø.
Arrangør: Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle.