4/5 eller 6/5: Tag med på guidekursus

Torsdag den 4. maj kl. 10.00 til 15.00: Guidekursus - formidling til børn
Kunne du tænke dig at blive god til at formidle til børn? Så har du chancen når Vesthimmerlands Museum tilbyder gratis guidekursus. Kurset sætter fokus på den gode fortælling, stemmebrug og kropssprog, de stedbundne potentialer, leg og læring og børn som målgruppe.
Tilmelding til lv@vmus.dk eller tlf.61 42 50 80 senest den 3. maj
Mødested: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars

Lørdag den 6. maj kl. 10.00 - 15.00: Guidekursus - formidling til voksne
Kunne du tænke dig at blive god til at formidle til voksne? Så har du chancen når Vesthimmerlands Museum tilbyder gratis guidekursus. Kurset sætter fokus på den gode fortælling, stemmebrug og kropssprog, de stedbundne potentialer, historier med personlig relevans og voksne som målgruppe.
Tilmelding til lv@vmus.dk eller tlf.61 42 50 80 senest den 4. maj
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø