1. maj kl. 11-16: Skovens dag

Stenaldercenter Ertebølle tager i skoven på skovens dag. Gæster inviteres på tur med arkæolog og naturvejleder Louise Villadsen, der fortæller om stenalderens brug af skoven og giver børn og voksne muligheden for at prøve at fælde træer med flintøkser.
Mødested: Uhrehøj Naturbase

Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle har fået en donation fra et medlem, Justsen Energiteknik A/S, Brabrand, til opførelsen af en stenalderhytte på centrets udearealer.
Hyttens udformning baseres blandt andet på arkæologiske fund gjort ved Ertebølle køkkenmødding i 1980'erne. Projektet udføres som et publikums-/gæsteprojekt og publikum inviteres derfor til at deltage i indsamling af byggematerialer og opbygning af hytten.