Velkommen på bagsiden - Danmarkshistorien på vrangen

Mandag den 18. marts kl. 19.00

Ph.d. og lektor i historie ved Aalborg Universitet Poul Duedahl tager os til dette foredrag med tilbage til 1800-tallets Danmark, som var en tid, hvor samfundsordenen byggede på kadaverdisciplin, og hvor samfundsfjender blev tortureret, brændemærket og halshugget. Det er beretningen om menneskelige vildfarelser, om eksperimenter, der gik galt, kampe, der blev tabt, og ideer, som ingen længere abonnerer på. Fortællinger, som kan være svære at få øje på, og som understreger den gamle sandhed om, at det som regel er sejrherren, der skriver historien.

Foredraget er baseret på den anmelderroste bog fra 2018: "Velkommen på bagsiden - Danmarkshistorien på vrangen".

Sted: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars.

Pris: 75 kroner.