Troldmandens taske

I en montre på Vesthimmerlands Museum ligger en oldgammel taske, som har indeholdt mærkelige ting af ben og horn. Arkæologerne ved ikke hvem, tasken har tilhørt. Måske en troldmand eller en håndværker? Man ved heller ikke, hvorfor tasken for 2.400 år siden blev efterladt i en mose op af en træstub? Alt dette snakker vi mere om på denne dag, hvor børn og voksne kan lave deres egen troldmandstaske og fylde den med magiske amuletter.

Onsdag den 12. april kl. 11.00 til 16.00.

Pris: Voksne 40 kr. Børn og unge under 18 år gratis. Deltagelse i aktivitet: 40 kr.

Sted: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars
Tilmelding til lv@vmus.dk senest den 10. april.