Stjernevandring og Helligtrekonger

Søndag d. 7. januar 2018 kl. 15.00 - ca. 16.30

PROGRAM :

15.00:   Vesthimmerlands Museum
               Broder Berg fortæller om Hellig Tre Kongers traditioner.

15.45:   Stjernevandring fra Vesthimmerlands Museum til Aars Kirke
              Vi går efter en lysende stjerne, bærer fakler og synger den uforkortede
              udgave af "Dejlig  er  den Himmelblå".

16.00:   Vi tænder Helligtrekongerslyset i Aars Kirke v/ Sara Schouby.

16.30:   Der serveres en kop varm suppe udendørs under stjernerne.

Alle er velkomne.

Stjerneoptoget og Helligtrekongers fejringen arrangeres af Aars Kirke i samarbejde med Vesthimmerlands Museum.