På tur med Kulturarvsbussen

Lørdag den 10. juni kører Vesthimmerlands Museums Kulturarvsbus for syvende gang ud i det vesthimmerlandske landskab og besøger aktuelle udgravninger og genopdagede perler i vores kulturlandskab. Og dertil kommer naturligvis også en del historier undervejs. Som vanligt har Kulturarvsbussen ingen fast rute og stoppesteder og dog: Et kirkebesøg skal der være. Tag med på tur rundt i kommunen med museumsinspektør Simon Kjær Nielsen og museumsdirektør Broder Berg som guider.

Billetter kan købes i museets reception.
Arrangør: Vesthimmerlands Museumsforening