Ny udgivelse om Gundestrupkarret

Den 28. maj 2016 er det 125 år siden, at det store sølvkar fra Gundestrup blev fundet. Det jubilæum fejrer Vesthimmerlands Museum med udgivelsen af en bog om karret og de lokale sammenhænge, det kan sættes ind i. Mange års arkæologiske undersøgelser bliver præsenteret, og takket være gamle og nye fund fra Vesthimmerland - samt gammel og ny forskning - er det nu muligt at fremlægge nye resultater om karret og ikke mindst give et nyt indtryk af det samfund, som skaffede sølvkarret til egnen og siden efterlod karret i mosen.

Udgivelsesdato offentliggøres senere i maj!

Klik her for stort billede