Ny bog om Vitskøl Kloster

30 års forskning bliver nu samlet fremlagt i en ny bog om Vitskøl Kloster. Museumsinspektør Jesper Hjermind fra Viborg Museum og cand. scient. Hugo Støttrup fra Vognsild har i et årelangt detektivarbejde gennemgået bygningskomplekset og gransket de historiske kilder.
Resultatet er et gennemarbejdet og fagfællebedømt bogværk om et af landets fremtrædende klostre.

Bogen udgives den 16. marts saf Viborg Museum i samarbejde med Vesthimmerlands Museum på Jysk Arkæologisk Selskab Forlag.