Museet bag facaden

De fleste kender den smukke museumsbygning på Søndergade 44 i Aars, men hvad foregår der egentlig bag murene i løbet af året? Det er der mulighed for at blive meget klogere på, når museets medarbejdere viser rundt på magasinet og fortæller om de mest interessante genstande, fund og undersøgelser fra året, der gik.

Entre: 50 kr. (30 kr. for medlemmer af museumsforeningen). Der er begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig senest den 1. februar til på telefon: 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk.