Kunsten og Per Kirkeby - byvandring i Aars

Torsdag den 16. juni kl. 19.00
Kom med på en gåtur forbi nogle af byens unikke kunstværker, og hør historien bag værkerne. Turen går bl.a. forbi Vesthimmerlands Gymnasium og ALFA, forbi museet til Kirsten Ortwed, Poul Winther og Poul Isbaks skulpturer i hovedgaden afsluttende med Kirkebys mur. Varighed ca. 1,5 time.
Mødested: Uden for administrationsbygningen, Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars
Arrangør: Per Nørgaard, Kulturarvstjenesten Vesthimmerland