Kulturarvsmåned 2017

I hele juni er der for tredje år i træk fokus på vidt forskellige aspekter af den vesthimmerlandske kulturarv med mere end 40 arrangementer spredt ud over hele kommunen.

At fejre kulturarven over en hel måned er ganske enestående og kun muligt på grund at et tæt samarbejde mellem lokale foreninger, arkiver, museer og andre ildsjæle i hele kommunen.
I år er over 40 forskellige aktører med til at fortælle de gode historier og sætte Vesthimmerland på Danmarkskortet som en aktiv kommune, hvor kulturarven sættes højt til fordel for både indbyggere og turister.

Besøg stenalderens dødehuse, hør om det vesthimmerlandske Regan Vest, tag med på en guidet sejltur til Aggersundbroen eller gå på opdagelse i nogle af de mange spændende historier, som de lokalhistoriske arkiver formidler i juni måned.

Der er masser af muligheder for gode oplevelser i hele juni. Vi ses derude!

Kulturarvsmånedens program