Historier om Danmark - metallernes tid

Torsdag den 6. april kl. 19.00 har du mulighed for at blive 100% forberedt til næste søndags afsnit af "Historien om Danmark", som handler om "metallernes tid": bronze- og jernalderen.

Arkæolog Bjarne Henning Nielsen vil i sit foredrag "Danmark i Europa og Europa i Danmark - en introduktion til jernalderen" give en introduktion til en særdeles spændende periode i Danmarkshistorien, hvor forbindelserne til det europæiske kontinent var mange og af forskellig type. I Vesthimmerland fortæller særligt Gundestrupkarret historien om relationer langt mod syd. Hvordan det smukke sølvkar endte i Rævemosen uden for Aars er stadig den dag i dag en gåde.