Gys og Gru i stenalderen

Gys og gru er et uhyggeligt aftenarrangement for børn og barnlige sjæle. Den 19. oktober klokken 18.00-21.00 er hele Stenaldercentret er omdannet til UHYGGECENTRET. Sagnvæsner og historiske figurer hærger omkring både ude og inde, klar til at give de besøgende en uhyggelig oplevelse. Der er selvfølgelig også en uhyggelig café, hvor der kan købes mystiske drikke og gyselige kager.

Pris: Voksne 40 kr. Børn og unge under 18 år gratis
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, Ertebølle, 9640 Farsø