Guidet tur til Ertebølle køkkenmøddingen

Torsdag den 16. juni kl. 18.30
Den lille landsby Ertebølle har ikke alene lagt navn til Ertebøllekulturen, det var også her, at stenalderen blev inddelt i jægerstenalder og bondestenalder. På denne guidede tur fortæller arkæolog og naturvejleder Louise Villadsen, om hvordan en gammel bunke affald blev til en arkæologisk guldgrube, og hvorfor Ertebølle kom til at give navn til en hel kultur. Turen er ca. 2 km lang. Pris: 40 kroner.
Mødested: Stenaldercenter Ertebølle, Gl. Møllevej 8, 9640 Farsø, hvorfra vi går ud til Ertebølle Køkkenmøddingen. Efterfølgende vil der være mulighed for at se centrets udstillinger.
Arrangør: Stenaldercenter Ertebølle