Fra Dommergården til klædefabrikken - på opdagelse i en glemt bydel

Onsdag den 21. juni kl. 19.00
Tag med på en spændende tur rundt i det historiske bymiljø i Løgstør centreret omkring det smukke Ting- og Arresthus fra 1848. Vi starter denne aften ved kirken, går forbi Brdr. Mathiasens Klædefabrik, Ting- og Arresthuset og slutter af i Dommergården. Undervejs vil der være fortællinger om bygninger, mennesker og byudvikling.

Arrangementet er gratis.
Mødested: Foran Løgstør Kirke, Rådhusgade 25B, 9670 Løgstør.
Arrangører: Jørgen Christensen, Løgstør Lokalarkiv, Niels Chr. Clement Hagstrup, Veggerby Ejendomme og Vesthimmerlands Museum.