Fortidsmindedag - mosevandring i jernalderen

Denne dag går turen til de to berømte moser øst for Aars, Borremosen og Rævemosen, hvor arkæolog Kåre Gyldenløve fra Vesthimmerlands Museum vil fortælle om, hvordan jernalderenes bønder brugte moserne. Foruden Gundestrupkarret og de mange moselig vil de nyeste udgravningsresultater i forbindelse med ringvejen også blive omtalt. Heriblandt udgravninger ved Roldvej og Fuglsang.

Søndag den 30. april kl. 13.00
Arrangementet er gratis. Husk fornuftigt fodtøj.
Mødested: P-pladsen ved Rævemosen, Roldvej, 9600 Aars.