Fælles bustur til Per Kirkeby udstilling

Onsdag d. 24. oktober arrangerer Turistforeningen for Aars og Omegn en fælles bustur til udstillingen "Per Kirkeby  Maskiner for lys og skygge" på Museum Jorn i Silkeborg. Udstillingen sætter bl.a. fokus på kunstnerens værker i Aars.

Afgang med bus fra Aars Rutebilstation kl. 12. Hjemkomst ca. kl. 17.30.

Pris kr. 175 inkl. kaffe m/brød på Café Cobra. Forfriskning i bussen.

Tilmelding til Henrik Tange på tlf. 40 19 44 88 eller mail : aars-turist@aars.dk