Dødens Teater - kraniekult, menneskeofre og ritualer i Vendsyssels jernalder

Museumsinspektør Sidsel Wåhlin fra Vendsyssel Historiske Museum tager denne aften tilhørerne med på en rejse tilbage til jernalderens religiøse verden.

I 2013 udgravede Vendsyssel Historiske Museum nemlig 6 kranier i en lille mose. Det var startskuddet til et forskningsprojekt omkring menneskeofringer i Vendsyssel og det samfund, der deltog i ritualerne. Det er en billedrig fortælling om komplekse ritualer og mosens plads i samfundet og på samme tid en fortælling om dem, der endte i mosen.

Pris: 40 kr.
Sted: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars.