De travle 60'ere - lokalhistorisk billedaften

Efterårets billedaften på Lokalhistorisk Arkiv Aars kommer til at omhandle de travle 1960'ere, hvor byen for alvor sprængte rammerne og gennemgik en stor udvikling. Flere store virksomheder slog sig ned i byen, de gamle landbrugsejendomme blev udstykket til parcelhuskvarterer, mens Himmerlandsgade stadig var en blanding af handels-, industri- og håndværksforretninger. Arkivets medarbejdere har været i billedsamlingen og fundet en ny stak billeder frem, der viser Aars som den tog sig ud i 1960'erne.

Tirsdag den 24. oktober kl. 19.00
Entre: 30 kr. (Gratis adgang for medlemmer af Lokalhistorisk Forening).
Mødested: Vesthimmerlands Museum, Søndergade 44, 9600 Aars.
Tilmelding nødvendig senest den 23. oktober på telefon 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk