Danefæ ved Limfjorden

Torsdag den 22. februar kl. 19.00:
Danefæ ved Limfjorden - fjorden som livsnerve ved rigets fødsel

Denne aften fortæller arkæolog og museumsinspektør Torben Trier fra Nordjyllands Historiske Museum om danefæ i udvalgte dele af Limfjordsområdet. Bagefter vil detektorfolk fra Thy-Mors Detektorforening berette om deres arbejde i kulturarvens tjeneste og som noget helt særligt udstille flere af deres flotte fund. Endelig vil detektorfolk fra den nye detektorforening, Himmerlands Detektorlaug, fortælle om deres forening og om, hvordan man kan komme i gang og måske selv blive medlem?
Pris for medlemmer af Museumsforeningen: 30 kr. Ikke-medlemmer: 60 kr.