Billedaften den 25. oktober 2016

Tirsdag den 25. oktober afholder Lokalhistorisk Arkiv Aars en billedaften, hvor arkivets medarbejdere har været i magasinet og fundet billeder, som vil blive vist frem og kommenteret. Temaet for aftenen bliver området i den østlige del af Aars, hvor blandt andet den gamle præstegård, Hotel Himmerland, rådhuset, friluftsbadet, museet og Vesthimmerlands Gymnasium har været med til at præge og forme området. Håbet er at de fremmødte vil være med til at få de gode historier frem, så arkivet kan få flere informationer om området og bygningerne.

Entre: 30 kr. Medlemmer af Lokalhistorisk Forening for Aars Kommune har gratis adgang.
På grund af begrænset pladser er tilmelding nødvendig på telefon 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk senest fredag den 21. oktober.