Årbog 2017 udkommet

At producere viden er en af vores fornemmeste opgaver, og med udgivelsen af årbogen 2017 er der tilføjet yderligere 96 sider til fortællingen om Vesthimmerland.

Læs bl.a. om ertebøllemanden, de nyopdagede befæstede jernalderbebyggelser ved Gundestrup og Fuglsang, tårnet på Aggersborg, fæstningsværk Aggersund og den rivende udvikling i Aars i 1960'erne samt meget mere!

Årbogen kan købes til 100 kroner i museumsbutikken.

Udgivelsen af årbogen og lokalhistorisk tidsskrift 2017 blev markeret med en reception på museet torsdag den 30. november.