9000 år på en aften

Centerleder Louise Villadsen fra Stenaldercenter Ertebølle tager dig med på en rejse, som begynder med de første menneskers ankomst til det vi i dag kender som Danmark. Rejsen fortsætter gennem årtusinder med store klimaforandringer, der ændrede livsvilkårene for datidens befolkning. Vi slutter ved kvægavlende landmænd, der udførte mystiske ritualer og måske drak øl.

Onsdag den 29. marts kl. 19.00
Sted: Vesthimmerlands Museum
Pris: 50 kr. (30 kr. for medlemmer af Vesthimmerlands Museumsforening og Støtteforeningen for Stenaldercenter Ertebølle).
Tilmelding på lv@vmus.dk eller tlf. 98 62 35 77