12.000 års historie set fra Vesthimmerland

Mange har fulgt med, når DR søndag aften i den bedste sendetid har vist "Historien om Danmark". Museumsdirektør Broder Berg vil til dette foredrag perspektivere DR's præsentation af Danmarks udvikling fra de ældste tider til i dag med en lokal vinkel på den nationale fortælling. Kom med på én times tour de force gennem Vesthimmerlands historie med efterfølgende debat.

Tirsdag den 19. september kl. 19.00.
Pris: 40 kroner, medlemmer af museets støtteforeninger: 30 kroner.