Billedaften den 27. april 2017

Lokalhistorisk Arkiv Aars endnu en af de populære billedaftener, hvor arkivets medarbejdere har været i magasinet og fundet nye fotografier frem, som alle er med til at fortælle historien om Aars og omegn. Alle er meget velkomne til at deltage denne aften kl. 19 , som byder på et dyk ned i den nære og lokale historie.

Pris: 30 kroner. Gratis adgang for medlemmer af Lokalhistorisk Forening. Tilmelding er nødvendig senest den 25. april på telefon 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk