Billedaften den 24. januar 2017

Tirsdag den 24. januar kl. 19.00

Lokalhistorisk Arkiv Aars afholder en billedaften, hvor arkivets medarbejdere har været i magasinet og fundet en ny stak billeder frem, som alle er med til at fortælle historien om Aars. Der tages denne gang udgangspunkt i billeder, der i løbet af 2016 tilgik arkivets samling.

Entre: 30 kr. (Gratis adgang for medlemmer af Lokalhistorisk Forening).
Tilmelding nødvendig senest den 23. januar på telefon 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk