Billedaften

Tirsdag den 25. oktober, kl. 19.00
Efter forårets store succes gentager Lokalhistorisk Arkiv, Aars, den historiske billedaften, hvor arkivets medarbejdere har været i gemmerne og fundet endnu en stak billeder frem fra Aars og omegn. I pausen er der mulighed for at hjælpe med at sætte navne på de mange billeder, og der serveres kaffe og småkager.
Entré: 30 kr. Medlemmer af Lokalhistorisk Forening for Aars Kommune har gratis adgang.
På grund af begrænset plads er tilmelding nødvendig på telefon: 98 62 35 77 eller mail: ki@vmus.dk senest fredag den 21. oktober.